بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

برگزاری نشست اضطراری امنیتی در استانبول به ریاست اردوغان

برگزاری نشست اضطراری امنیتی در استانبول به ریاست اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان، در پی کشته شدن ۶ نظامی کشورش در شمال عراق، کلیه نشست‌های حزب عدالت و توسعه درباره انتخابات شهرداری‌ها را لغو و دستور برگزاری نشستی اضطراری و امنیتی را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان امروز (شنبه، ۱۳ ژانویه) نشستی اضطراری برای بررسی موضوع کشته شدن ۶ نظامی ترک در شمال عراق در روز جمعه برگزار می‌کند.

 

در پی کشته شدن این نظامیان، حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه و حزب اصلی اپوزیسیون این کشور یعنی حزب جمهوری خواه خلق، تصمیم گرفتند معرفی نامزدهای خود برای انتخابات شهرداری که قرار است در ۳۱ مارس برگزار شود، به تعویق بیاندازند. قرار بود این اسامی روز یکشنبه نهایی و اعلام شوند.

 

به اعلام وزارت دفاع ترکیه، در پی حمله «عوامل تروریستی» برای نفوذ به پایگاه نظامیان این کشور در شمال عراق، ۶ نظامی کشته و ۷ نظامی دیگر زخمی شدند. این پایگاه نظامی ترکی در نزدیکی «متینا» واقع در شمال عراق قرار داشت که در روز جمعه مورد حمله نیروهای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) قرار گرفت.

 

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه، اعلام کرد که امروز در ساعت ۱۴:۳۰ به وقت محلی، اردوغان نشستی اضطراری با حضور وزیر خارجه هاکان فیدان و وزیر دفاع یاشار گولر، وزیر کشور علی یرلی‌کایا و رئیس دستگاه اطلاعات و مشاور دیپلماتیک ابراهیم کالین برگزار خواهد کرد.

 

طی بیست و پنج سال گذشته، ترکیه ده‌ها پایگاه نظامی در منطقه کردستان عراق برای مبارزه با پ.ک.ک ایجاد کرده و به بهانه پاکسازی عناصر پ.ک.ک از شمال عراق بارها دست به حملات نظامی زده است؛ حملاتی که دولت عراق آن را غیرقانونی و تجاوز به خاک خود می‌داند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده